Cadrele medicale de la Maternitatea Ploieşti, reclamate la Poliţie de către o tânără mămică UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă Adevărul
Foto arhivă Adevărul

O proaspătă mămică internată la Maternitatea din Ploieşti a reclamat, ieri,  în jurul orei 9.50, la "112", faptul că personalul medical ar fi produs leziuni copilului său nou născut, după ce a fost aşezat în incubator.

ORA 15.30

„Este destul de neplăcut când sunt agresaţi medicii. Colegii mei au procedat corect, lucru confirmat şi de medicul legist. Copilul nu a fost rănit în niciun fel. Dacă ar fi existat probleme, anunţam noi Poliţia de la bun început. Sunt afecţiuni caracteristice perioadei respective, atât pentru copii cât şi pentru mame. Una din nouă mame prezintă depresie după naştere", ne-a declarat medicul Călin Boeru, managerul Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploieşti.

ORA 12.30

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au stabilit, în urma cercetărilor efectuate, că pruncul fusese introdus de către medici în incubator pentru că prezenta unele afecţiuni care impuneau acest lucru.

Pentru că nu a înţeles explicaţiile personalului medical cu privire la tratamentul administrat şi a observat pe corpul copilului câteva zone iritate, femeia a crezut că a fost ars în incubator, şi a încercat să-l ia în salon pentru a-l îngriji personal. Văzând că nu este lăsată facă acest lucru, tânăra mămică a devenit recalcitrantă cu asistentele medicale, care cu greu au convins-o să nu se atingă de nou născut.

Un medic legist l-a examinat pe bebeluş şi a concluzionat faptul că acesta prezintă mai multe congestii tegumentare specifice nou-născuţilor şi că nu are leziuni traumatice pe cap, corp sau membre.

În prezent, reclamanta se află sub tratament.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite