S-a deschis primul Centru de Arte Marţiale şi Consultanţă în Nutriţie din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laczkó Levente, Laczkó Kinga şi Diana Suciu au făcut onorurile azi, la deschiderea Centrului de Arte Marţiale şi Nutriţie
Laczkó Levente, Laczkó Kinga şi Diana Suciu au făcut onorurile azi, la deschiderea Centrului de Arte Marţiale şi Nutriţie

Toboşarul trupei de rock „Altar", Laczkó Levente, şi doi specialişti în nutriţie, Laczkó Kinga şi Diana Suciu, au deschis, în urmă cu o oră, un Centru de Arte Marţiale şi Consultanţă de Nutriţie-Dietetică, situat în Piaţa Gării nr. 4-5 din Cluj-Napoca.

La inaugurarea acestui centru au participat atât primii profesori de arte marţiale ai lui Laczkó Levente, Kerekes Imre şi Ion Bălăceanu, cât şi campionul mondial în kickboxing Markus Bela, cunoscut şi sub numele de „Legionarul". „Să fii campion mondial la kyokushin e la fel de greu cu câştigarea titlului de campionatului mondial de fotbal. Puţini ştiu asta", spune Laczkó Levente. El a mai spus că vrea ca lumea să ştie că în acest oraş nu există doar fotbal şi că în arte marţiale nu se înjură şi nu se scuipă ca în alte sporturi.

Primul Centru de Arte Marţiale şi Nutriţie din Cluj-Napoca

CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA CENTRUL DE ARTE MARŢIALE ŞI NUTRIŢIE

„E singurul sport în care se începe cu o plecăciune. E un sport, dacă poate fi numit aşa, bazat pe onoare, respect, disciplină şi seriozitate. Acestea sunt principiile după care ne ghidăm", afirmă Laczkó Levente, care practică 25 de ani artele marţiale.  

În acest centru nu se află doar o sală de antrenament, ci şi un cabinet de nutriţie, unde cei ce se confruntă cu probleme de greutate pot găsi soluţii. „Nu ştiu să mai fie vreun centru de arte marţiale şi de nutriţie în ţară, mai ales că atât Diana Suciu, cât şi eu am fost primele care am absolvit, de câteva luni, specializarea dietetician-nutriţionist la UMF Cluj-Napoca", afirmă Laczkó Kingo.

La acest cabinet de nutriţie pot merge toţi care au probleme cu greutatea, care vor să adopte un stil de viaţă sănătos, dar şi sportivii. La cursurile de arte marţiale se pot înscrie persoane de toate vârstele, atât copii, cât şi adulţi.

Primul antrenament e gratuit.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite