articolul anterior articolul urmator

Cum va arăta „Prima Casă“ în 2017

6
11 Jan 2017 18:27:32
Autor: Adina Vlad
Cererea
de apartamente noi ar putea creşte în urma modificării programului
„Prima Casă“
Cererea de apartamente noi ar putea creşte în urma modificării programului „Prima Casă“

6 Comentarii

Lolozaur AntiMagraoni
11.01.2017, 19:26:13

Un numar mare de blocuri noi, sunt construite intr un mod defectuos si ieftin. Prost izolate, cu materiale cat mai ieftine si prost aplicate. Stai la etaju 5 si il auzi pe ala de la 7 cum se da in leagane noaptea. Multe dintre ele sunt compartimentate la fel de prost ca alea comuniste, poate chiar mai inghesuite. Doar nu credeti ca niste blocuri construite de fel si fel de investitori dubiosi pot concura la rezistenta si calitate cu betonul comunist turnat ptr popor, gratis !

0 (2 voturi)
michel claude
12.01.2017, 00:58:31

asa se intempla Lolozaur, cand te adreseaze la o populatia fara educatia sau macar pretenti sa primesc ceva de calitate sau macar aceptabil pentru bani lor (efectiv majoritate de cumparator se comport cum daca ar ploua bani in tara asta, ma intreb cum cineva normal ar putea da bani economisit ani de zile pe asemena apartament facut in bataie de joc), si as adauga ca dezvoltator imobiliar ar fi chiar prost sa fac altfel din moment ca cumparator se bat joc singur de bani lor aceptand asta. In schimb, daca populatia n ar fi aceptat asemena bataie de joc, fiti sigur ca atunci dezvoltator ar fi construit cladire care se respect.

-2 (2 voturi)
Corneliu Oltean
12.01.2017, 02:01:57

Buna Lolozaur, Cred ca nu va pricepeti la constructii. Fotografia de sus reprezinta un bloc foarte bine construit (exterior) cu pereti solizi si separatie de beton intre nivele. Asa ceva se construieste si in vestul Europei . Stiti cum traiesc unele familii de romani in Spania, Italia ,Portugalia etc. Cite o familie intr-un dormitor in care camera este putin mai mare decit patul. In America totul este numai fatada dar bine izolate , cu pereti de two/four si regips . Numai finisajul e excelent.

-2 (2 voturi)
michel claude
12.01.2017, 02:32:54

foarte bine construit? de departe poate placa de beton de maxim 25-30 de cm cu grinzi la vedere in interior cu singur scop sa scad costurile de fabricatia, care face ca aud tot ce face vecini de sus sau jos. sa nu vorbim ca se lucrez si in period asta cand temperatura nu trece de 0, as vrea sa vad ce calitate pe termen lung pot fi in conditile asta. si dupa nu uitam sa adaugam ca aproape nici un bloc nu raman mai mult de cativa luni in stare in care au fost livrat, din cauza ca multi proprietari care nu inteleg ca cand stau la bloc nu te apuc sa iti fabric o camara din caramida pe balcon, sau nu iti zugravesc peretile exterior in alte culori.

-2 (2 voturi)
Marcel Cristea
12.01.2017, 02:08:20

I hate townhouses.

-1 (1 vot)