Pro TV a schimbat complet juriul de la „MasterChef“: Răzvan Exarhu, printre noii membri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Exarhu, Samuel Le Tirriellec şi Liviu Popescu formează noul juriu „MasterChef“ FOTO Pro TV
Răzvan Exarhu, Samuel Le Tirriellec şi Liviu Popescu formează noul juriu „MasterChef“ FOTO Pro TV

Noul sezon al show-ului culinar „MasterChef“ va avea un juriu complet schimbat, Pro TV anunţând oficial că a renunţat la colaborarea cu vechii chefi.

Chefii Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripca (Foa) nu vor mai apărea la masa juriului „MasterChef“ în următorul sezon, un zvon ce a circulat intens în ultimele luni şi a fost în final confirmat de postul de televiziune. În cadrul evenimentului lansării grilei de toamnă, Pro TV a anunţat că noul juriu al show-ului culinar va fi format din Liviu Popescu, Răzvan Exarhu şi Samuel Le Tirriellec, iar emisiunea va începe în primăvara anului viitor, Răzvan Fodor rămânând la cârma producţiei în calitate de prezentator.

Noul juriu „MasterChef“ reuneşte astfel expertiza a trei profesionişti din domenii complementare: Samuel le Torriellec, chef cu 25 de ani de experienţă culinară care a condus restaurante cu stele Michelin; Răzvan Exarhu, artist culinar care şi-a urmat pasiunea pentru gătit şi care a reuşit să parcurgă drumul de la om de radio şi de televiziune la chef; şi, nu în ultimul rând, Liviu Popescu, antreprenorul HoReCa, deţinător şi manager al unor locaţii apreciate din România.

Răzvan Exarhu este cunoscut publicului pentru paleta de felurite mirodenii pe care le-a adăugat sârguincios în reţeta succesului, având o experienţă de peste 20 de ani în zona media, ca jurnalist, editorialist, om de radio şi de televiziune, dar şi om de publicitate. Răzvan a ales să-şi urmeze pasiunea culinară, reuşind să-şi scrie propria reţetă de succes. Pasiunea lui pentru gătit a fost mereu dirijată de grija pentru detaliile care fac diferenţa dintre „o mâncare“ şi un preparat rafinat.

Chef Samuel le Torriellec, originar din Franţa, este unul dintre cei mai apreciaţi şi atipici chefi din România, unde s-a stabilit în urmă cu şapte ani. Pe lângă numeroasele cursuri şi acreditări în domeniul culinar, Chef Samuel deţine o performanţă extraordinară, greu de egalat, acumulată în cei 25 de ani de profesie: a lucrat şi a condus mai multe restaurante răsplătite cu stele Michelin. În prezent, Chef Samuel este Executive Chef într-un restaurant de top din Bucureşti, coordonând simultan un grup de nouă restaurante de renume din întreaga ţară.  

Noii formule a juriului „MasterChef“ i se alătură şi Liviu Popescu, antreprenor de succes în domeniul HoReCa din România. Acesta a fost desemnat, nu cu mult timp în urmă, unul dintre cei mai admiraţi CEO din România. Liviu este un profesionist de succes în domeniul managementului de restaurante şi locaţii speciale, iar din portofoliul său fac parte o reţea de cluburi din Bucureşti, Iaşi, Galaţi şi Constanţa, câteva restaurante în Bucureşti, dar şi un club privat. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite