articolul anterior articolul urmator

Oficial american: China şi-a pus bombardierele în „alertă maximă”, ca presiune asupra Coreei de Nord

9
21 Apr 2017 05:10:54
Autor: Laurenţiu Sirbu
Liderul Nord-Coreean, Kim Jong Un/ Foto: EPA
Liderul Nord-Coreean, Kim Jong Un/ Foto: EPA

9 Comentarii

(M)asini(U)tilaje(I)nstalatii(E)lectrice trolilor
21.04.2017, 08:43:36

@ trolii savuskinezi, sunteti liberi sa incepeti sa plangeti. Se pare ca Trump nu e cu voi. Si nici pacea mult visata de voi, nu se grabeste:)))))

-3 (5 voturi)
Iris IRIS
21.04.2017, 09:52:43

Moarte oricarei forme de dictatura - fie ca provine din stanga sau din dreapta (Corea de Nord sau Turcia). Trump trebuie sa devina barbat daca a acceptat sa fie "uns" de Putin ca presedinte al USA si sa ia taurul de coarne bolsevic de la Phenian.

0 (6 voturi)
M Costi
21.04.2017, 09:21:56

"vise...taica , vise... " ! Noua idee lansata de serviciile americane de propaganda si razboi psihologic , prin intermediul CNN , cum ca ...China si-a pus armata in alerta pentru a face presiuni asupra Coreei de Nord , este naiva si hilara. Este logica actiunea chinezilor , insa are ca motiv doar amenintarile SUA asupra Coreei de Nord , deplasarea unor importante forte americane aero-navale spre peninsula coreana , precum si intentiile SUA de a amplasa noi sisteme antiracheta in Coreea de Sud si Japonia. Probabil ca si celalalt vecin al Coreei de Nord , Rusia , a procedat la fel cu punerea in stare de alerta a fortelot militare din zona Pacificului , insa la fel ca si in cazul chinezilor , pe rusi nu-i streseaza testele nucleare ale Coreei de Nord ci amenintarile SUA asupra acestei tari. Mai ales acum , dupa atacul SUA asupra Siriei , orice noua amenintare a SUA , oriunde in Lume , este luata foarte in serios. Am mai scris si repet : Atat China cat si Rusia nu-si vor parasi aliatul pentru care au facut sacrificii enorme in Razboiul Coreean , Coreea de Nord fiind singurul lor aliat in zona Pacificului . Astfel incat vor face orice sa impiedice o eventuala ocupare militara a Coreei de Nord ( de catre SUA ) , dupa modelul Irak sau Afganistan , sau trecerea acestei tari in zona americana de influenta.

+3 (7 voturi)
Ion Popescu
21.04.2017, 10:07:21

Unii se imbata .....cu aghiazma .Sau sunt din nastere .N-ai ce l-e mai face

0 (4 voturi)
Stefanescu Marian
21.04.2017, 10:53:15

Şi Rusia a concentrat forţe militare la graniţa cu Coreea de Nord.Este posibil ca "cei trei mari" să fi convenit ca regimul periculos din Coreea de Nord să fie eliminat până nu este prea târziu.

-2 (4 voturi)