articolul anterior articolul urmator

Emmanuel Macron o pune pe Angela Merkel într-un con de umbră

20
16 Jul 2017 16:29:48
Autor: Andreea Romanovschi
Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, şi cancelarul federal german, Angela Merkel Foto: EPA
Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, şi cancelarul federal german, Angela Merkel Foto: EPA

20 Comentarii

Adrian A.
16.07.2017, 17:41:55

Daca EU nu isi schimba politica fata de importul de imigranti economici din Africa si Orientul Mijlociu, Romania trebuie sa se reorienteze politic. In momentul de fata administratia Trump este mult mai credibila precum o alianta de interese comune. Valurile de violuri de la festivale din Suedia, atentatele multiple din Franta si Anglia, rezultatul politicii "progresiste" si lipsei de respect fata de europeni si granitele acestora, lipsa de respect fata de istorie, familie, constitutie, in fond lipsa de respect fata de Europa. Evenimentele recente de la intalnirea G20 Hamburg, unde asa numiti "protestanti anti-globalisti" chiar de catre "Adevarul" au incendiat masinile oamenilor pe strazi si au spart magazine si distrus proprietate publica sau privata, arata ca state precum Germania si Franta sunt state capturate de o "Stanga" nesanatoasa (la cap). Dar sa explicam mai clar cine erau asa numitii protestanti "anti-globalisti", erau... poate nu va vine sa credeti daca nu sunteti la curent cu ce se petrece in lume cu adevarat... o noua generatie de comunisti, care militeaza pentru "fara granite", distrugerea granitelor in lume. Se numesc si asa zisi "Antifa" , adica cica anti-fascisti, iar daca nu esti de acord cu ideile lor sau daca ii filmezi te iau la bataie, pe motiv ca ... pai trebuie sa fi un nazist. Cautati pe youtube imagine cu G20 Hamburg, strazi distruse , masini in flacari, precum intr-o zona de razboi, tineri mascati imbracati in negru si multa violenta. Neo-comunistii, neo-marxistii sunt o forta reala ce isi flexeaza muschii tot mai des in tari "seculare" precum Franta, Germania... unde pe motivul trecutului "nazist" au ajuns sa sustina ca germania este datoare , sa salveze toata lumea, chiar daca se autodistruge in acest proces. Deci doamnelor si domnilor, venim din cortina de fier , chiar avem nevoie de anarhisti fanatici si importatori de musulmani "saraci" si needucati , care cica sunt sirieni? Poate o persoana precum Merkel .. ce nu mai e in stare sa mentina ordinea in propriile orase, sa conduca Europa intr-o directie sanatoasa ? Sau o sa ne salveze Macaron asta fost bancher, care spunea intr-o revista ca vrea sa conduca Franta precum un zeu roman ... Romania trebuie sa se reorienteze, sau oamenii astia cu agende nesanatoase ne vor umple si pe noi de imigranti economici si needucati.

+2 (6 voturi)
Adrian Dinu
16.07.2017, 18:05:35

Excelent comentat, ai un fan de la mine. Dar este foarte greu sa revenim la liman dupa 10 ani de infectie progresista a la Obama, Merkel sau Hollande zis si cel cu 6 procente la sfarsit de mandat. Acum ceva timp eram socat sa-l ascult pe politologul stangist progresiv Cristian Parvulescu la televiziunea stangista UM Digi24 cum spunea ca votul nu conteaza, egalitatea e totul. Repet, acest neo marxism, mai corect spus comunism de tip nou a penetrat sociatatile atat de puternic incat trebuiesc ani de munca pentru a dezinfecta.

+2 (6 voturi)
Rudi
16.07.2017, 19:08:19

Si tare ma tem ca dezinfectia va fi extrem de dureroasa. Poate chiar si sangeroasa....

+1 (3 voturi)
Volus Solus
16.07.2017, 19:49:30

@Adrian A. De ce crezi tu ca sediul parlamentului european este intro cladire care a fost construita sa se asemene asemeana turnului Babel neterminat? Daca tu crezi ca UE actuala isi va schimba pozitia te inseli. Astia vor merge all-in ca la poker pe idea amestecarii tuturor raselor de pe planeta. Vor aduca africani, arabi, musulmani, vietnamezi, vor aduce de tot si de toate in Europa, daca indeplinesc 2 criterii: sa nu fie de religie crestina, si sa nu fie de rasa alba. Numai un orb naiv isi poate imagina ca UE va schimba pozitia actuala.

-2 (4 voturi)
Lucifer
16.07.2017, 19:14:36

Nu am nicio încredere nici în Macron,nici în Merkel.Iar acest Macron,un tip libidinos,chiar mă enervează,pare un fel de Ponta.

0 (2 voturi)