articolul anterior articolul urmator

Londra sub teroare: răspuns de tip „vigilantes”?

13
19 Jun 2017 10:49:54
Cristian Unteanu
FOTO EPA
FOTO EPA

13 Comentarii

Biroul National de Cenzura
19.06.2017, 12:08:22

Surprinzator de echilibrat comentariu. E bine ca cei care formeaza opiniile sa vada evenimentele in lumina lor reala fara a incerca din motive subiective se ascunda problemele in spatele unor slogane. Bravo domnule Unteanu avem nevoie de luciditate. Noi romanii mai avem o sansa numai invatand din greselile altora.

+3 (3 voturi)
Iulian Arion
19.06.2017, 12:24:23

Trebuie prevenite astfel de manifestari: 1. Anulare HG Ponta de construire a centrului cultural islamic in Romania; 2. Instalarea de aparatura de supraveghere video in cele 12 centre de rugaciuni musulmane neadministrate de Muftiatul Cultului Musulman Roman; 3. Expluzarea membrilor organizatiei Islamul Azi de pe teritoriul Romaniei, dupa ce aceasta organizatie s-a dedat unor acte de provocare la conflict interetnic, mintind cu privire la o presupusa agresiune asupra doua tinere care purtau valul islamic intr-o statie de metro bucurestean. 4. Subordonarea tuturor liderilor religiosi musulmani de pe teritoriul Romaniei, Muftiatului Musulman Roman sau expulzarea lor.

+4 (4 voturi)
Stefanescu Marian
19.06.2017, 13:07:57

Să observăm că,încet-încet,domnul Unteanu,europenist convins,schimbă discursul ideologic susţinut până de curând în opusul lui.Căci numai asta poate să însemne o propoziţie de felul."Multiculturalismul, odată eşuat, devine o armă dintre cele mai periculoase şi cu efect invers de contagiune." Ce se va întâmpla în continuare?Brexitul ne duce la ideea că a fost făcut şi pentru a rezolva această problemă.Soluţia va fi un fel de Reconquistă spaniolă,respectiv de recuperare a ţării de invazia musulmană.Pragmaticii englezi se vor izola pentru a scăpa de invazia musulmană şi vor arunca în mare pe prea înfocaţii adulatori ai lui Allah. NU mai este de joacă,lucrurile au degenerat într-o situaţie periculoasă şi intolerabilă.

+3 (3 voturi)
marius cristian
19.06.2017, 13:15:38

răspuns al extremiştilor naţionalişti de dreapta „white supremacy”. zau untenistule'? sau poate doar un raspuns gen legea talionului a unor simplii oameni disperati , care s-au saturat de teroarea islamista , indirecta prin corectitudine politica aberanta si directa prin atentate , in propria tara si in propriul oras?!

+3 (3 voturi)
G M
19.06.2017, 13:26:29

Era de aștepat o contrareacție la atentatele teroriste. Dar e ciudat că musulmanii protestează doar când e ucis cineva de-al lor, când sunt uciși creștinii de musulmanii lor tac chitic. E corect ?

+3 (3 voturi)