articolul anterior articolul urmator

Spectaculoasele propuneri germane în domeniul antiterorismului

68
5 Jan 2017 10:21:26
Cristian Unteanu
FOTO EPA
FOTO EPA

68 Comentarii

Jean Maurer
5.01.2017, 11:27:43

Aceste masuri erau de mult necesare insa au fost blocate de Merkel si alti idioti de la Bruxelles. Cu certitudine ele vin mult prea tarziu si vor avea ca prim efect, raspuns, o activare a actiunilor teroriste in Germania. Orban al Ungariei, dar si Faymann al Austriei au inceput mult mai devreme cu astfel de masuri. Pana sa ajungem sa rezolvam crizele din MENA si sa combatem cauzele terorismului, trebuiesc combatute efectele lui si asigurata securitatea cetatenilor !

+14 (22 voturi)
Franc Charles
5.01.2017, 11:43:22

Spectaculos pe dreaq...din toata aceasta insiruire lipseste singura masura cu adevarat eficienra si anume oprirea intrarii musulmanilor in germania....e de domeniul evidentei si nu poate fi negat de adeptii progresismului ca pana la primirea oardelor de barbari in euopa incepand cu secolul trecut nu au existat atentate musulmane in europa...in rest se pot lua oricate masuri, daca exista un sibgur nusulman in europa ele sunt egale cu zerp un atentat va fi oricand posibil...veen sa facem afaceti cu musulmanii dar acestia sa ramana pe pamanturile cucerite in evul mediu nu trebuie sa le permitem sa mai cucereasca sltele

+13 (15 voturi)
Stefanescu Marian
5.01.2017, 11:45:40

Prea târziu,răul a fost făcut.Europa şi-a băgat singură mortu' în casă şi acum trage consecinţele.Măsurile ministrului german sunt doar un paleativ de prostit proprii cetăţeni.Europa parcă este hipnotizată şi nu poate adopta nişte decizii de apărare în timp real.Trebuie măsuri militare dure,inclusiv pe mare dar şi în statele furnizoare de imigranţi.NU mai este de joacă,Europa ESTE AGRESATĂ şi trebuie nu să se apere ci să atace.

+18 (18 voturi)
marius cristian
5.01.2017, 11:47:30

pana nu va fi blocat fluxul de imigranti ilegali , internati in centre ermetic inchise colonistii musulmani arabi sau africani , si expulzati rapid toti cei neeligibili - probabil un procent de 90% , terorismul islamist si islamizarea societatii nu vor putea fi oprite in intreaga Europa de Vest si Nord.

+7 (7 voturi)
TGV PROFESORUL
5.01.2017, 12:16:31

@Marius Cristian usor de spus, greu de facut in sistemul politic si administrativ actual.Politicaly correct...asta e regula. Mai e un component demografic care niciodata nu se discuta...family planning ar trebui implementat in multe tari , in special cu explozie demografica...

+3 (5 voturi)