articolul anterior articolul urmator

Ucraina în flăcări, sub presiunea militară şi războiul informaţional al Rusiei la Casa Albă

96
16 May 2017 11:05:35
Iulian Chifu
Militari ucraineni fac exerciţii cu obuziere militare pe poligonul de tragere de la Devichki Ucraina FOTO EPA Sergey Dolzhenko
Militari ucraineni fac exerciţii cu obuziere militare pe poligonul de tragere de la Devichki Ucraina FOTO EPA Sergey Dolzhenko

96 Comentarii

Sorin Constantin
16.05.2017, 11:45:46

Interesant articolul,și fotografia care însoțeștete articolul,poate ar fi trebuit ca lîngă obuzierul militar,probabil de calibru 153 mm să fie și o fotografie cu un obuzier civil,așa pentru o mai bună informare.

Mihaita Sandu
16.05.2017, 12:01:02

Obuzierul civil e țeava cu carbid (pentru cine a copilărit in '80).

+4 (4 voturi)
Mihaita Sandu
16.05.2017, 12:05:03

PS: calibrul nu conta.

+1 (1 vot)
Stefanescu Marian
16.05.2017, 11:46:00

Uneori Administraţia Trump este ori naiva,ori neexperimentată.Ei încă nu au constata că ruşii sunt nişte măgari(lui Obama i-au trebuit 7 ani ca să constate asta...).Incidentul cu fotograful ar trebui să-i fie de învăţătură de minte prea naivului domn Trump şi mai ales să nu mai permită altădată astfel de incidente) În legătură cu Ucraina,se pare că există o colaborare SUA-Germania de "liniştire" a lui Putin,ceea ce este bine pentru toate Ţările din Est.Se pare că în curând SUA vor aproba echipamente militare pentru Ucraina,ceea ce va schimba paradigma negocierilor din zonă.Ca părere,Putin va fi constrâns din ce în ce mai puternic,inclusiv din zona Chinei.Cineva trebuie să piardă în Siria şi Ucraina şi,se pare,Putin va fi acela.

+3 (7 voturi)
skorilo
16.05.2017, 12:02:12

Nu stiu despre ce "incident" cu fotograful vorbesti, ca hai sa fim seriosi nu se poate infiltra un om la o asemenea intalnire... Adevarul este ca au participat fotografii oficiali din ambele parti ( deci si americanul), singura diferenta fiind ca rusul a postat fotografiile pe pagina de Tweeter. Atat, asta este "incidentul" ! In rest ce ai scris despre Ucraina si Siria, s-ar putea sa ai dreptate, poate si in Ucraina o sa fie un atac din partea "rusilor" cu gaze (ca in Siria) si se poate bombarda Rusia... Asta ai vrea ?! Ceea ce se intampla in Ucraina este o tragedie foarte mare, dar si autoritatile ucrainiene, coruptia, protectionismul duc partea lor de vina pentru aceasta situatie. Va mai aduceti aminte de unde a pornit totul, cine era cel mai mare sustinator al Maidanului ?! Nu cumva UE si americanii ?! Cine este vinovat de tragedia de la Odessa cu zeci de morti arsi de vii ?! Tot rusii ?!

-4 (10 voturi)