articolul anterior articolul urmator

Rusia şi NATO se joacă de-a şoarecele şi pisica în Europa de Est

78
16 Jul 2017 12:48:16
Autor: Andreea Romanovschi
Bombardier american B-52 deasupra Mării Baltice Foto: EPA
Bombardier american B-52 deasupra Mării Baltice Foto: EPA

78 Comentarii

Volus Solus
16.07.2017, 12:55:22

Romania + NATO = Love Romania este o tara de o importanta geostrategica globala extraordinara pentru Amerika si pentru NATO. Din acest motiv romanii ar trebui sa stea linistiti in privinta pericolului rusesc. Romania aduce plus valoare nelimitata pentru alianta NATO, si tocmai din acest motiv extrem de critic, puterea nr. 1 in NATO si anume Amerikkka, va fi dispusa sa lupte pana la ultimul roman cu rusnacii. Puterea nr. 2 in NATO, Franta, nu ar putea supravietui fara Romania, si de aceea dragi romani, nu va fie teama, si Le France va lupta pana la ultimul roman impotriva muscalilor. Plus ca francezii, condusi de tanarul Macron, semizeu in devenire, au si experienta covarsitoare de lupta cu samagonezii. Puterea nr. 3 in NATO, Marea Britanie, odata ce a vazut plus valoarea adusa de imigranti romani, vor fi primii care vor sari in apararea Romaniei. Ce ar face britanicii, acesti gentlemani fini si educati, fara romani? Puterea nr. 4 in NATO, Turkistan, aceasta mareata tara, iubitoare de romance in particular (cine sa le reziste daca 'e' mumoase) nu va lipsi de la apararea Romaniei, ca totusi, la o adica, hai s-o zicem cu glas tare si pe aia buna, Gica Hagi a facut impresie buna la Galatasaray. Dormi linistit mai romane, NATO vegheaza. Importanta Romaniei pentru NATO de fapt este evidenta. Ar vrea polonezii de exemplu sa fie atat de importanti ca Romania. Se poate observa cu ochiul liber sutele de miliarde de euro si dolari investite in Romania de catre binevoitorii investitori occidentali. Ar vrea polonezii sau cehii sa aiba ei asa investitii ca in Romania. Sigur sunt invidiosi pe romani. Ca doar nu ar investi partenerii occidentali sute de miliarde in Romania, ca apoi sa le piarda in razboi. Cand ai valoare, ai valoare. Si ca bonus, generezi plus valoare adaugata pentru partenerii occidentali, din inertie, cum numai Romania poate.

-11 (29 voturi)
freeson freeson4
16.07.2017, 13:11:01

Măi, dar pentru ce altceva în afară de copy-paste te plătesc ăia? :) Tu mai ții minte a câta oară postezi mizeriile astea? :)

+5 (21 voturi)
papariciu ariciu
16.07.2017, 13:26:08

VOLUS tea muscat vreun caine si ai turbat ?! Se poate vedea cu ochiul liber sutele de miliarde investite ai ? Polonezi sunt invidiosi pe noi ai ? Ba prostule ai baut gaz ? Interneazate la Socola sau la Balaceanca ca tu esti un pericol pentru societatea asta la ce vorbesti si cum gandesti ! Fi-r-ar mata a dracului de nebun de legat !

+5 (21 voturi)
CRISTIAN MIHAI VIRVOREA
16.07.2017, 13:44:23

NATO este extrem de periculoasa. NATO nici nu trebuie sa atace, trebuie numai sa se apropie de tinta. Este suficient. Si "aerul curat" pe care il aduce va distruge microbii din politica. Ce este RAU, DICTATORIAL, MINCINOS are tendinta sa dispara din politica. Oamenii incep sa capete incredere in democratie, adevar, justitie. La fel cum vircolacii fug si se ascund ingroziti de lumina soarelui.

0 (16 voturi)
Florin Georgescu
16.07.2017, 14:00:33

America a distrus Tratatul de la Varsovia,a distrus URSS ul dar nu poate sa distruga Rusia !!! Si pt. asta dispera. Rusia rezista ! Pt. omenire e bine ca are cineva curaj sa se opuna ''imperiului binelui''. Ca altfel am deveni toti o apa si-un pamant...am deveni doar aplaudaci ai sistemului americana de dominatie planetara. Nu-i iubesc pe rusi,dar azi avem nevoie de ei pt. ca doar ei si chinezii se mai opun imperiului civilizator american.

+4 (30 voturi)