articolul anterior articolul urmator

Afacerea Trump-Rusia: răzbunare politică, gafă sau implicare vinovată în trădare de stat

72
19 May 2017 11:18:26
Iulian Chifu
Preşedintele american Donald Trump FOTO EPA
Preşedintele american Donald Trump FOTO EPA

72 Comentarii

Badea Scârţan
19.05.2017, 11:44:22

Nea Chifule inca nu ti-e clar despre ce e vorba ? E contraatacul deep-state, impotriva societatii civile. Ca niciodata,dar, niciodata, vreunul sa nu se mai puna cu sistemul...Bucurati-va, caci, v-a mai ramas prea putin timp de juisat ! Cand va veti trezi ve-ti vedea cum toti vom fi devenit sclavi ai globalismului fericit si indestulator.

-1 (21 voturi)
Iris IRIS
19.05.2017, 12:10:04

Despre "impeachment al preşedintelui USA" (nuuuuu al Romaniei, da de unde...poate Klauss singur depune demisia si anuleaza asa zisul decret bolsevic de asa zisa abdicare a MS Regelui Mihai I al Romaniei) vorbesc la stresini si vrabiile... pe engleza si nu pe ruseste.

-6 (10 voturi)
Stefanescu Marian
19.05.2017, 11:45:21

Sunt mai multe aspecte aici.În ordinea importanţei,primul aspect este lupta establishmentului american,dar şi a media "progresiste",contra lui Trump perceput ca un politician antisistem. Al doilea aspect,ca şi în România,este obstrucţionarea justiţiei.Numai că...ce înseamnă obstrucţionarea justiţiei?Uneori,când este vorba de interesul de stat,justiţia trebuie să pună "batista pe ţambal".Probabil cam asta va face şi justiţia americană. Al treilea aspect este cel al legăturilor(politice?,economice?,financiare?) cu Rusia.Aici chiar nu mai pricep nimic.UE are dreptul la relaţii cu Rusia,dar SUA nu are.Păi pentru România este mai bine ca SUA să aibă relaţii cu Rusia decât UE.României trebui să-i fie frică de relaţiile UE-Rusia şi NU de relaţiile SUA-Rusia. În fine,ca o întrebare retorică,DE CE UE critică cu ură administraţia Trump iar China şi Rusia nu?

+9 (13 voturi)
Muntean Aurelian
19.05.2017, 12:05:22

Orice acuzatie la adresa lui Trump porneste de la ideea ca este clar vinovat,doar trebuie demonstrata vinovatia.Trump nu a apucat sa trimita zeci de mii de soldati americani in lumea araba cum a facuto Bush,nici sa sparga un excedent comercial urias cum a reusit Clinton,insa este mai periculos decat amandoi la un loc.Trump nu are cum sa castige razboiul informational cu Kremlinul,nici Reagan nu a reusit.Ca si ilustrul sau predecesor Reagan,Trump va reusi sa castige razboiul economic cu Rusia mentinand un pret scazut al petrolului,singura arma a rusilor autentica in momentul de fata.Cand rusii impreuna cu OPEC au vrut sa mareasca pretul barilului reducand productiaTrump a intervenit marind productia SUA de petrol si dand un bobarnac economiei ruse mai ales.Rusii constientizeaza ca Trump este mult mai imprevizibil decat oricine pe termen lung si furnizeaza asa zise informatii pe diferite canale ptr a-l compromite.Trump a ordonat bombardarea in Siria a militarilor pro-Assad,Obama nu a indraznit asa ceva.Trump a declarat ca Exxon nu poate continua investitiile in Rusia,investitii incepute in mandatul lui Obama.Rusii vor sa-l compromita pe Trump cu acordul si ajutorul democratilor si al unor conservatori din Congresul SUA.

+6 (12 voturi)
Florin Pasca
19.05.2017, 12:16:21

Nu stiu de ce am impresia ca domnul Chifu e un trompetist...

+7 (13 voturi)