Biscuiţi uriaşi cu dovleac şi ciocolată
0O combinaţie unică, biscuiţii uriaşi cu dovleac şi ciocolată pot să constituie o gustare foarte bună atunci când vrei să mănânci ceva sănătos şi bun
Ingrediente :
100 g unt
70 g zahăr brun
30 g zahăr
esenţă de vanilie
100 g piure de dovleac
1 ou
300 g făină
1 lgt praf de copt
un praf de sare
120 g ciocolată neagră sau cu lapte
Mod de preparare :
Într-un castron amestecăm untul moale de la temperatura camerei, zahărul brun, zahărul şi esenţa de vanilie; adăugăm piureul de dovleac copt, oul, sarea, făină amestecată cu praful de copt, apoi ciocolata tocată grosier. Frământăm un aluat moale, pe care îl împărţim în 12 bucăţi. Fiecare bucată o întindem cu mâinile în tava tapetată cu hârtie de copt, formând biscuiţi uriaşi. Coacem biscuiţii în cuptorul preîncălzit, la 180 grade Celsius, circa 15-20 minute.
Lăsăm biscuiţii să se răcească, apoi servim.
Sursă: miremirc.ro