Buddy Valastro: Orice tort este însoţit de o provocare şi din fiecare avem ceva de învăţat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Torturile nu mai au secrete pentru celebrul chef patiser Buddy Valastro. Fie că prepară torturi sub formă de maşini, de animale sau torturi pentru ocazii speciale, fiecare desert care iese din mâinile lui este operă de artă şi toate pot fi degustate la cofetăria Carlo’s Bakery din New Jersey. Deşi este ocupat cu filmarea emisiunii „Cake Boss“, Buddy a avut timp şi pentru câteva intrebări.

Cum ţi-a schimbat emisunea „Cake Boss“ viaţa, dar şi modul de a lucra?

Fac emsiunea Cake Boss de aproape 10 ani, însă lucrez în industria patiseriei de când aveam 11 ani, deci de aproape 30 de ani, deoarece tocmai am împlinit 41 de ani. Emisunea mi-a schimbat viaţa în multe feluri, în special în bine. Când am început emisiunea, am privit-o ca pe o oportinitate să pot transforma patiseria tatălui meu în una de renume. Însă, nu mi-am imaginat că va fi atât de bine primită de întreaga lume. Nu credeam că poate aduna familiile în faţa televizorului pentru o oră şi jumătate şi că oamenii pot rezona cu emisunea.

Acum sunt tatăl a patru copii sunt recunoscător pentru ceea ce am şi încerc să creez conţinut pentru emisiune care să-i inspire pe cei care ne urmăresc şi să se uite împreună cu copiii lor. În acelaşi timp, mă bucur că pot să ajut industria patiseriei.

Care tort ţi-a pus cele mai multe probleme şi de ce?

Au fost multe torturile care m-au pus în dificultate. Îmi aduc aminte că a trebuit să facem un tort cu un râu de ciocolată. A trebuit să combinăm trei fântâni de ciocolată pentru a face un râu şi a obţine efectul dorit. Fiecare tort este însoţit de o provocare şi din fiecare avem ceva de învăţat.

Citeşte mai mult pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite