articolul anterior articolul urmator

Afacerea cu dulceaţă 100% naturală. Cum a reuşit o moldoveancă să transforme reţeta bunicii într-un produs tradiţional

4
18 Nov 2017 21:18:32
Autor: Cosmin Pătraşcu Zamfirache
Dulceaţa de trandafiri a Mihaelei Rusu FOTO ”Deliciul Mihaelei”/ Facebook
Dulceaţa de trandafiri a Mihaelei Rusu FOTO ”Deliciul Mihaelei”/ Facebook

4 Comentarii

enache mihai
18.11.2017, 23:58:10

La fel ca si la articolul despre moldoveanca ce merge pe jos, nu s-a ingramadit nimeni la comentarii; in schimb daca era ceva de rau se bulucea prostimea ca la pomana

0 (2 voturi)
marmotul marmotul
19.11.2017, 07:01:41

Ai descoperit si tu apa calda ???..... Normal ca la scandal comentam, ca jegul asta doar nu crezi ca e altceva decat o fituica de scandal ordinara.....

-1 (1 vot)
Ionel Marcu
19.11.2017, 08:50:36

Mă întreb cât e trandafir, cât e zahăr în dulceața asta. Petalele de trandafir sunt ușoare, cred că 85-90% e zahăr, 10% apă și doar 1-2% trandafir în dulceața asta. Trebuie să fie foarte aromată, parfumată și dulce dar și dăunătoare pentru sănătate. Se poate însă și mai rău: zahărul pur, consumat de mai toată lumea. Dar despre asta să ne spună altă Mihaelă, Bilic!

+1 (1 vot)
Ionel Marcu
19.11.2017, 08:54:47

Marmotă, toate mass-media e de scandal. Nu-ți plac criticile la adresa PSD din adevărul.ro du-te pe ziare.ro, e cel mai ordinar, fără filtre, se înjură mai rău ca pe stadion și 50% dintre comentarii sunt pro-psd. Acolo e de tine!