FOTO Cum arată Superland, cel mai mare loc de joacă din România. Cât costă intrarea şi care sunt marile atracţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Superland s-a deschis la începutul lunii ianuarie şi a avut deja mii de vizitatori. Este mai scump decât celelalte locuri de joacă din Braşov, dar are şi mult mai multe atracţii, unele în premieră în România.

Noul loc de joacă este deschis de luni până joi, dar şi duminică de la 10.00 la 22.00. Vineri şi sâmbătă este deschis până la ora 23.00. Tariful pentru copii este de 40 de lei toată ziua de luni până vineri sau 45 de lei pentru 4 ore sâmbătă şi duminică. O oră suplimentară costă 15 lei. Adulţii vor plăti 20 de lei la prima intrare, iar 10 lei la următoarele. Până în 15 februarie, adulţii beneficiază de intrare gratuită. 

Ca să intraţi la Superland ca adult aveţi nevoie de cardul care vi se dă la intrare. Pe acest card puteţi încărcat sume de bani pe care le veţi folosi la atracţiile din interior. Nu se acceptă cash la jocurile din interior. Copiii primesc brăţări speciale, de tip electronic, cu numărul de telefon al părintelui în cazul în care se pierd. De asemenea cu ajutorul brăţării pot fi monitorizaţi de părinţi. Aceştia vor ştii în orice moment unde se află cel mic.

Copiii mai mari de patru ani au o zonă specială de 1.400 de metri pătraţi, practic un labirint imens, dispus pe patru niveluri unde îşi vor putea testa abilităţile. Sunt fi tobogane, trambuline, locuri speciale pentru căţărare, trasee cu obstacole, bazine cu mingi şi multe alte surprize. Copiii mai mici de patru ani au şi ei o zonă destinată lor, concepută în aşa fel încât totul să fie sigur. Cei mici vor găsi aici jucării şi tot felul de tobogane adaptate vârstei lor.

image

O altă mare atracţie este sala creativă, unde copiii au tot felul de dispozitive touch screen unde îşi pot teste abilităţile de logică şi îndemânare. În plus pot construi tot ce vor din piese lego, se pot juca într-o mare groapă de nisip chinetic, pot desena, pot picta, dar şi multe alte lucruri. Toate acestea intră în preţul biletului de intrare. La fel şi o plimbare cu căluţii speciali, care funcţionează pe principii mecanice.

Pentru ce plătiţi suplimentar

Superland are şi un spaţiu de aproape 400 de metri pătraţi unde copii pot găsi i un carusel, un pendul, dar şi maşini zburătoare. O premieră sunt maşinile de bumping alimentate de baterii. Nu vor lipsi nici jocurile electronice, dar şi un spaţiu unde părinţii se vor putea juca împreună cu cei mici. Majoritatea jocurilor sunt concepute astfel încât să dezvolte capacitatea de coordonare a copiilor. Pentru copiii mai mari de şase ani există şi zonă cu console conectate la ecrane de mari dimensiuni unde se vor putea juca cele mai în vogă jocuri video. Orice joc costă suplimentar 5 lei sau 10 lei.

De asemenea copiii peste 8 ani au la dispoziţie un traseu de căţărare care le va testa abilităţile. Părinţii trebuie să plătească pentru această distracţie 10 lei.

Cinematograful 8D care are o vedere panoramică la 360 de grade este unic în România. Un bilet la cinematograf costă 12 lei. O altă mare atracţie este simulatorul de schi, unde indiferent că este vară sau iarnă, ai impresia că eşti pe pârtie. Simulatorul va are o suprafaţă care poate susţine trei persoane simultan şi poate fi închiriat cu sau fără instructor. Preţul este de 40 de lei.

La Superland sunt şi zone de relaxare, magazine, dar şi cafenele şi restaurante. Aici puteşi găsi de la pizza şi altte produse de tip fast food până la ciorbe tradiţionale. Preţurile sunt ca la orice alt restaurant. O masă costă cam 50 de lei de familie.

„Superland este o destinaţie diversificată. Este un centru de petrecere a timpului liber pentru întreaga familie, care combină recreerea, divertismentul şi relaxarea. Principala misiune a complexului are în vedere joaca şi consumul de energie pentru copii cu vârsta de până la 12 de ani, în timp ce părinţii lor se pot relaxa sau practica alte activităţi. Demn de meţionat este faptul că nu vom oferi jocuri cu teme violente. La Superland, aceste activităţi pentru copii sunt «împachetate» într-un mediu controlat, în condiţii de siguranţă. S-au făcut investiţii foarte mari în partea de siguranţă, atât în echipamentele achiziţionate, cât şi pentru partea de supraveghere. Sunt peste 70 de persoane care se ocupă de copii“, a declarat Florin Păunescu, administratorul companiei L.H. EL Investment, dezvoltatorul investiţiei. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite