articolul anterior articolul urmator

Pastrama de berbecuţ cu mămăliguţă. Secretele maturării cărnii şi ingredientele care dau preparatului aroma specială

5
13 Sep 2017 06:04:15
Autor: Valentin Trufasu
Pastrama de berbecuţ Foto: casabrancoveanu.ro
Pastrama de berbecuţ Foto: casabrancoveanu.ro

5 Comentarii

Scorilo
13.09.2017, 10:03:04

Sovignion BLANC este un vin rosu ?

Aspida
13.09.2017, 10:44:58

. neah, Sauvignon blanc e un vin … negru-n ceru’ gurii… 😏 😤 ♒️ 🐵

+1 (1 vot)
Aspida
13.09.2017, 10:48:32

. dar, dacă tot e vorba de Merlot, poate c-ar fi mai potrivit Cabernet Sauvignon, că au aaaaproape aceeași culoare, Merlot-ul fiind mai… aspru, iar Cabernetul… mai dulcișor 😄 🐵♒️

+1 (1 vot)
Scorilo
13.09.2017, 11:29:48

Multumesc de raspuns ! Stiam eu ceva !

+1 (1 vot)
Emil Popa
13.09.2017, 17:14:45

Eu aș zice ca e invers, Merlot e mai fructat si mai condimentat, Cabernet Saubhignon este mai astringent. Ca urmare Merlot e mai bun proaspăt, cabernet mai bătrân de câțiva ani. Eu ăs încerca cu o Băbeasca de Nicorești.