360.000 de euro descoperiţi asupra unei femei la graniţa româno-bulgară. Ce a declarat posesoara despre sacul cu bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Control la frontieră FOTO Adevărul
Control la frontieră FOTO Adevărul

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au descoperit peste 360.000 de euro ascunşi într-un autocar care face curse regulate Bucureşti - Istanbul.

Banii aparţineau unei femei care nu i-a putut justifica şi care a declarat că două persoane din Bucureşti au rugat-o să îi transporte în Bulgaria în schimbul unui comision.

Descoperirea a fost făcută vineri, în jurul orei 19.00, de către poliţiştii de frontieră din Giurgiu, potrivit unui comunicat publicat sâmbătă.

În autocarul care face curse regulate Bucureşti - Istanbul, la volanul căruia se afla un cetăţean turc, erau 33 de pasageri români şi opt turci.

”Acţionând în baza unor informaţii, poliţiştii de frontiera au efectuat un control amănunţit asupra persoanelor, bagajelor acestora şi autocarului. Astfel, în urma controlului, au fost descoperite, ascunse sub scaunul şoferului şi sub spaţiul destinat pentru acumulatorii auto, mai multe pachete învelite în folie şi banda adezivă ce conţineau suma totală de 223.000 euro şi 138.000 de dolari”, se arată în comunicat.

Din verificările făcute de către poliţişti a reieşit că banii aparţiuneau unei femei în vârstă de 35 de ani, cu domiciliul pe raza judeşului Giurgiu, care nu a putut justifica prezenţa acestora asupra ei şi nici destinaţia lor.

”Aceasta a declarat că a primit banii de la doua persoane din Bucureşti, care au rugat-o să-i transporte, in schimbul unui comision, în Bulgaria, unde urmau să se reîntâlnească şi să-i restituie”, potrivit comunicatului Poliţiei de Frontieră.

Banii au fost ridicaţi de către poliţişti care fac verificări pentru a afla cui apaţin şi unde urmau să ajungă.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite