articolul anterior articolul urmator

România lucrului prost făcut: scheletul metalic ruginit de 700.000 de euro. Cum a acoperit Guvernul Boc frauda în anul de vârf al crizei economice din România

10
21 Apr 2017 04:05:32
Autor: Simona Voicu
Trei câini şi doi paznici păzesc cu străşnicie ”investiţia” europeană
Trei câini şi doi paznici păzesc cu străşnicie ”investiţia” europeană

10 Comentarii

Aron Deleanu
21.04.2017, 08:16:44

Așa este Simona Voicu,Boc este de vină că a acordat bani pentru continuarea lucrării!Să fie suspendat din funcția de aprimar al Clujului și arestat,băgat la pușcărie.Că primarul a schimbat destinația banilor asta este o altă kestie.Procurorii vor cerceta încă fro 10-15 ani cauza.Cine a fost seful lui Boc?O știm cu toții preș.Băsescu,aceeași pedeapsă merită și el,nu l-a supravegheat suficient pe Boc!.

0 (6 voturi)
Gheorghe Vasile
21.04.2017, 09:27:38

Boc si ai lui sefi si subalterni au multe de acoperit. Dar cine sa le dezgroape?

+1 (3 voturi)
Vio Stanciu
21.04.2017, 10:55:28

Finanțată din fonduri UE,bun.Și banii unde sunt?Nu investighează nimeni?Nu li s-a umflat conturile din Elveția și prin alte paradisuri fiscale de atâta furt?

+5 (5 voturi)
victoria hebean
21.04.2017, 20:23:42

Probabil o sa raspunda cei care au semnat documentele de plati si cei care ar fi trebuit sa verifice modul de utilizare a cestor fonduri si cred ca o sa raspunda pentru asta .Dar pina la BOC ( pe care vi s-a pus pata datorita jurnalistilor incompetenti si politicienilor din PSD - Victor Ponta mai ales , care acum ar el de dat niste explicatii pe la instante ) administratia locala a judetului este raspunzatoare si vinovata pentru aceste aspecte .( Nu am convingerea ca ancheta jurnalistica este corecta - parerea mea ! )

+3 (3 voturi)
Negrestean Negrestean
21.04.2017, 22:17:07

Bun. Problema se pune in felul urmator, acesta este un articol facut la comanda si dat in presa de vreo 8 ani incoace, de la an la an se mai schimba doar titlul si autorul. Cam care este credibilitatea unui articol scris de un "ziarist" care este ruda si sctie la comanda primarului Vasile Voicu? Si as intreba-o pe aceasta "doamna" de ce nu scrie niciodata despre ceea ce face actualul primar, despre realizarile lui? Aaa, pentru ca acestea sunt 0 in 5 ani de mandat? De ce nu scrie cum se spala bani pe steaguri, pe flori, pe masini, trafic cu motorina, nepotism, betii, batai etc. Ce ar fi sa sapam adanc sa vedem ce s-a facut pt oras in 5 ani? Ca ce s-a facut inainte stim, multa ura pt ca asa suntem noi romanii, cand un om incearca sa faca ceva bun e dubios si sigur e hot, hai sa-i punem bete in roata si sa-l terfelim in presa...mai ales ca avem rude care se pot ocupa ft bine. Sincer, Adevarul esti un ziar de nimic daca iti lasi imaginea sa fie murdarita de astfel de "ziaristi"

-1 (1 vot)