Alexandra Can: Am votat pentru profesionalism şi integritate morală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidata Partidului Naţional Liberal la funcţia de primar al capitalei, Alexandra Can, a votat pentru profesionalism şi pentru integritate morală, pentru un alt oraş la faţă, cu cetăţeni fericiţi. „Succesul meu va fi succesul oamenilor. Eu voi rămâne doar cu munca cu abnegaţie şi cu dăruire de sine pentru a demonstra că se poate”, a declarat Alexandra Can pentru IPN.

Potrivit candidatei, cel mai important lucru este ca oraşul să crească economic, să fie dezvoltate proiecte care nu au fost realizate până acum.

Candidata spune că, în condiţiile în care toţi candidaţii declară că doresc să facă viaţa în municipiu mai bună, trebuie să-şi unească forţele, să aleagă şi să promoveze ce este mai bun în fiecare program. „În democraţie aleg cetăţenii. Cetăţenii, dacă se lasă atraşi de persoane fără calităţi umane, persoane neprofesioniste, au de suferit în viitor. Dar prin votul pe care îl oferă astăzi se responsabilizează”, a notat Alexandra Can.

„Indiferent de alegerea pe care şi-o face fiecare cetăţean, rog toată lumea să iasă la vot şi le mulţumesc pentru că mi-au dat ascultare şi am putut vorbi în faţa lor. Poate că e o lecţie pentru viitor”, a menţionat candidata PNL.

În cursa electorală pentru şefia capitalei s-au înscris 11 candidaţi. Pentru ca alegerile să fie validate, cel puţin o pătrime din alegatori trebuie să se prezinte la urnele de vot.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite