Andrei Năstase: Înţelegerea dintre Plahotniuc şi Dodon a fost de 1 milion de lei pentru fiecare săptămână de protest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PPDA, Andrei Năstase, afirmă că Igor Dodon a fost plătit cu câte 1 milion de lei de către Vlad Plahotniuc pentru o săptămână de protest, în perioada manifestaţiilor antiguvernamentale din 2015-2016, atunci când fostul preşedinte al socialiştilor se alătura inclusiv protestelor la care participau Maia Sandu, Andrei Năstase şi Renato Usatîi.

În cadrul emisiunii „Important” de la TVC21, Andrei Năstase a fost întrebat cum a reuşit Igor Dodon să devină singurul câştigător al acelor evenimente.

„Este foarte simplu cum a reuşit. A ieşit în stradă contra cost şi a plecat din stradă contra cost. Înţelegerea dintre Plahotniuc şi Dodon a fost de 1 milion de lei pentru fiecare săptămână stată acolo”, a menţionat Năstase.

Preşedintele PPDA explică de ce a acceptat atunci să protesteze alături de socialistul Dodon.

„Pentru mine a fost important ca întreaga societate să fie consolidată. Sigur că am trăit şi eu speranţa, ca şi multă lume care astăzi trăieşte dezamăgirea de ceea ce face Dodon, am trăit speranţa că Dodon într-o bună zi va alege să rămână lângă poporul Republicii Moldova, însă a ales înţelegerea cu Plahotniuc, cu cel care avea resurse administrative, mediatice, care să-i ajute în campania prezidenţială să ocupe locul pentru Preşedinţie”, a declarat politicianul.

Potrivit lui, „dacă nu ar fi avut sprijinul lui Plahotniuc, metiatic, administrativ sau de altă natură (...) sigur că Dodon nu ar fi ajuns preşedinte”. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite