Candidatul PUN: Fosta administraţie să-şi asume vina pentru participarea redusă la vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

Candidatul PUN la funcţia de primar de Chişinău, Constantin Codreanu, şi-a exprimat dezamăgirea faţă de numărul mic de alegători care au mers la vot. „Vreau ca cei care au administrat municipiul Chişinău în ultimii zece ani să-şi asume vina pentru modul în care cetăţenii au înţeles astăzi să nu vină la vot”, a declarat candidatul PUN în cadrul unui briefing de presă, susţinut după închiderea secţiilor de votare, transmite IPN.

Constantin Codreanu consideră că, pe lângă modul în care fosta administraţie a municipiului Chişinău a ştiut să interacţioneze cu cetăţenii şi a ştiut să se ocupe de problemele municipiului Chişinău, pe alegători i-a dezgustat şi campania electorală murdară.

„Motivaţia noastră în această campanie a fost să le oferim cetăţenilor o alternativă a politicienilor corupţi, hoţi şi mincinoşi. Sperăm că ei şi-au găsit alternativa în noi, în oameni care nu au făcut politică până acum. Îi chemăm alături de noi la alegerile parlamentare, iar peste un an să repete acest exerciţiu electoral”, a spus Constantin Codreanu.

Candidatul PUN consideră că a ieşit victorios. „Această victorie constă în faptul că am avut oportunitatea de a discuta cu oamenii, de a ne prezenta, de a ne face cunoscuţi şi de a demonstra că putem face aici, la Chişinău, o altfel de politică, o politică responsabilă, o politică plină de respect faţă de cetăţeni, faţă de ideea de a face politică şi faţă de angajamentul pe care trebuie să-l ia oricine care doreşte binele Republicii Moldova”, a menţionat Constantin Codreanu.

Către ora 22.20, după procesarea a 50% din procesele-verbale, candidatul Partidului Socialiştilor, Ion Ceban, acumulează – 41% din voturile alegătorilor, candidatul Partidului Politic Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Nastase – 31%, iar candidatul independent Silvia Radu – 17%.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite