Chirtoacă: Ţara arde, iar socialiştii se distrează umblând cu cizmele în sacoşă de Paştele Blajinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Dorin Chirtoacă regretă gestul consilierilor socialişti de a-i înmâna o pereche de cizme, un ferăstrău şi mănuşi, în timpul şedinţei operative a Primăriei Chişinău. Edilul cheamă consilierii să lase la o parte politica şi să fie uniţi în ceea ce ţine de curăţarea oraşului de dezordinea provocată de ninsorile din 20-21 aprilie.

„Ţara arde, iar socialiştii se distrează umblând cu cizmele în sacoşă, pe timp de calamitate şi de Paştele Blajinilor, pe deasupra. În timpul unei calamităţi fără precedent ei au timp să planifice de cu seară pentru a doua zi asemenea prostii, să facă circ şi să se ocupe de politică. Vă chem pe toţi să lăsaţi la o parte politica şi să ne unim cu toţii. Oraşul este al fiecăruia dintre noi, iar prostiile voastre nu au cum să ajute. De lucru este mult şi pentru fiecare”, a precizat Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă, a primit în dar luni, 24 aprilie, în cadrul şedinţei operative a Primăriei, un nou cadou din partea consilierilor municipali ai PSRM. De data aceasta, socialiştii i-au adus edilului un fierăstrău, mănuşi şi cizme, lucruri necesare pentru înlăturarea consecinţelor provocate de ninsorile din 20-21 aprilie.

Amintim că socialiştii nu sunt la primul gest de acest gen. La 23 februarie curent, primarului i-a fost înmânată o cupă plină cu glod chiar în timpul şedinţei de lucru privind realizarea proiectului de eficienţă energetică şi izolarea clădirilor publice, şedinţă la care a fost prezent şi consultantul energetic al grupului de consultanţă „LDK”, Savvas Louizidis.

Gestul ironic de atunci al socialiştilor a fost provocat de situaţia în care se afla oraşul odată cu topirea zăpezii. Mai mulţi internauţi au făcut glume, iar alţii s-au arătat supăraţi că străzile Chişinăului sunt în noroi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite