Dodon explică cum a ajuns încrederea în Preşedinţie la 60 la sută: „Continui să fiu deschis faţă de cetăţenii simpli. Merg personal la magazin”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul unui interviu pentru TVR Cluj, Igor Dodon a încercat să explice cum ar fi ajuns încrederea în Preşedinţie de la câteva procente la 60% de când a preluat mandatul. Potrivit şefului statului, succesul în acest sens îl constituie faptul că este un politician „care se ţine de cuvânt”, dar şi pentru că ar fi rămas alături de oameni.

„Ştiţi, poate în premieră a apărut un politician care se ţine de cuvânt. Tot ce am promis cetăţenilor, tot ce am promis celor care m-au susţinut eu mi-am pus ca scop nici într-un caz să nu deviez de la abordările principiale, conceptuale pentru care am fost votat, acesta este primul şi cel mai important lucru”, a declarat Igor Dodon.

Un alt argument prezentat de preşedinte pentru care s-ar datora creşterea popularităţii sale se explică prin faptul că şeful statului este „destul de accesibil pentru cetăţeni”. 

„Eu continui să merg prin raioane, practic în fiecare două săptămâni sunt într-un raion sau două. Unde strângem în sala de cultură toţi doritorii, 600-700-1.000 de oameni, li două-trei ore discutăm detaliat despre ceea ce se întâmplă în ţară. Continui să fiu deschis faţă de cetăţenii simpli. Merg personal la magazin, la piaţă. Merg prin oraş aşa cum am promis, fără girofaruri, doar atunci când sunt delegaţii oficiale. O să vedeţi că cortegiul prezidenţial, maşina preşedintelui stă la roşu, aşa cum stau toţi cetăţenii Republicii Moldova”, a precizat Dodon.         

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite