Dodon pleacă în Grecia, dar promite să fie la Chişinău în timpul manifestaţiilor unioniste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Igor Dodon a anunţat în după-amiaza zilei de miercuri, 21 martie, că pleacă într-o scurtă vizită în Grecia, pe Muntele Athos, pentru a participa la evenimentul de creare a organizaţiei internaţionale „Prietenii Ortodoxiei”, în cadrul căreia va ocupa funcţia de copreşedinte. Şeful statului afirmă că se va întoarce la Chişinău sâmbătă, 24 martie, pentru a fi în ţară în zilele când în Capitală sunt programate acţiuni unioniste.

„Toţi membrii delegaţiilor se vor afla în Grecia până săptămâna viitoare. Eu mă voi întoarce la Chişinău sâmbătă, pentru a fi în ţară în zilele în care se planifică acţiuni în masă”. a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui, organizarea acestei vizite a fost convenită în luna ianuarie, curent, în cadrul întrevederii pe care a avut-o la Chisinau cu preşedintele Organizaţiei Internaţionale pentru Familie, Brian Brown. 

„Acţiunea face parte din etapele de pregătire către Congresul Mondial al Familiilor, planificat pentru septembrie, 2018, la Chişinău”, a precizat Dodon.

Amintim că duminică, 25 martie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale de la Chişinău, va avea loc Marea Adunare Centenară, pentru marcarea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România (1918).

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite