Dorin Chirtoacă a primit în dar cizme, un fierăstrău şi mănuşi. Cadoul i-a fost înmânat de socialişti VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

Primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă, a primit în dar luni, 24 aprilie, în cadrul şedinţei operative a Primăriei, un nou cadou din partea consilierilor municipali ai PSRM. De data aceasta, socialiştii i-au adus edilului un fierăstrău, mănuşi şi cizme, lucruri necesare pentru înlăturarea consecinţelor provocate de ninsorile din 20-21 aprilie.

La începutul şedinţei Primăriei, consilierul municipal PSRM Vitalie Mucan s-a apropiat de edil şi a scos dintr-o pungă cizmele, fierestrăul şi mănuşile, afirmând „poate lumea o să vă vadă prin Chişinău, prin oraş”.

„Da voi mari viţei sunteţi. Doamne fereşte”, a replicat Chirtoacă gestului, făcându-şi cruce. „Îţi dai seama, au fost aici o oră de vreme cât noi am verificat situaţia dimineaţa asta, ca să vină să facă o proste”, a mai adăugat primarul.

Amintim că socialiştii nu sunt la primul gest de acest gen. La 23 februarie curent, primarului i-a fost înmânată o cupă plină cu glod chiar în timpul şedinţei de lucru privind realizarea proiectului de eficienţă energetică şi izolarea clădirilor publice, şedinţă la care a fost prezent şi consultantul energetic al grupului de consultanţă „LDK”, Savvas Louizidis.

Gestul ironic de atunci al socialiştilor a fost provocat de situaţia în care se afla oraşul odată cu topirea zăpezii. Mai mulţi internauţi au făcut glume, iar alţii s-au arătat supăraţi că străzile Chişinăului sunt în noroi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite