„Există un mit că nu putem să schimbăm nimic”. Cum explică Maia Sandu de ce prezenţa la vot a fost atât de scăzută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezenţa la vot pentru alegerile anticipate din Chişinău a fost de doar 35,5%. Preşedinta PAS, Maia Sandu, consideră că prezenţa scăzută la vot este cauzată de faptul că oamenii nu mai cred că e în puterile lor să mai schimbe ceva.

„Foarte mulţi oameni sunt atât de dezamăgiţi de ce s-a întâmplat de-a lungul timpului, de politicieni care au promis lucruri frumoase după care nu au reuşit, din vina lor sau a partidelor în care s-au regăsit atunci”, a afirmat Maia Sandu luni, 21 mai, la emisiunea „Adevărul Live” de pe adevarul.ro

Ea susţine că „există această stare de neîncredere în societate că ceva nu mai poate fi schimbat”

„Există un anumit mit că noi nu putem să schimbăm nimic. Acest scrutin a arătat că, în pofida tuturor resurselor pe care le-a implicat PD şi PSRM, reusrse media, resurse financiare, administrative, a tuturor minciunilor pe care le-au tot difuzat de la televiziunile lor, puterea poporului, totuşi, este cea mai importantă”, a subliniat lidera PAS.

Potrivit ei, candidatul comun al PAS şi PPDA la funcţia de primar de Chişinău, Andrei Năstase, are toate şansele să câştige în turul II de scrutin. 

„Trebuie doar să conştientizăm acest lucru şi să ieşim la vot, pentru că noi putem să reuşim”, a precizat opozanta. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite