„Gata”. Traian Băsescu anunţă despre retragerea sa din politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu a anunţat joi, 24 mai, la B1 TV, că se va retrage din politică la finalul acestui mandat de deputat.

„Eu nu mai am mize personale. Gata. După mandatul ăsta îmi închei activitatea politică", a declarat Traian Băsescu, informează Agerpres.ro.

„Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat că partidele de dreapta ar trebui să meargă la alegerile europarlamentare pe o listă comună, precizând că el nu va candida pentru fotoliul de eurodeputat.

„Eu cred că va trebui găsită o soluţie înainte de europarlamentare, adică PNL, USR, PMP, platforma lui Cioloş ar trebui să facă o listă comună, pentru că deosebirea între aceste partide şi partidele din alianţa actuală este că stau mult mai prost cu structurile. Punându-le pe toate la un loc, printre altele, au şansa să acopere toate localităţile. Este un vot de listă la nivel naţional. Acolo unde nu ai o mică organizaţie, într-o comună, acolo nu iei niciun vot”, a subliniat ex-preşedintele român.

El a adăugat că vede europarlamentarele ca pe un exerciţiu în vederea prezidenţialelor, pentru că această alianţă trebuie rodată.






Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite