Ghimpu, despre socialişti: Când te gândeşti că aceşti dihori roşii au ajuns consilieri municipali şi cu voturile unor moldoveni, te apucă groaza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PL, Mihai Ghimpu, a comentat luni, 24 aprilie, pe pagina sa de Facebook, gestul consilierilor socialişti de a-i oferi în dar primarului Dorin Chirtoacă o pereche de cizme, un fierăstrău şi mănuşi. Liberalul este supărat că socialiştii au ajuns în CMC inclusiv cu ajutorul voturilor unor moldoveni.

„Lumea munceşte, iar socialiştii umblă cu cizma ocupantului... Şi când te gândeşti, că aceşti dihori roşii au ajuns consilieri municipali nu doar cu voturile celor care au venit pe acest pământ pentru a ne „ferici”, dar şi cu voturile unor moldoveni, te apucă groaza. Oare când vom înţelege, că grâul e grâu şi pleava e pleavă?”, se întreabă Mihai Ghimpu.

Primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă, a primit în dar luni, 24 aprilie, în cadrul şedinţei operative a Primăriei, un nou cadou din partea consilierilor municipali ai PSRM. De data aceasta, socialiştii i-au adus edilului un fierăstrău, mănuşi şi cizme, lucruri necesare pentru înlăturarea consecinţelor provocate de ninsorile din 20-21 aprilie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite