Ilan Şor nu va candidata la funcţia de primar de Chişinău: „Sunt devotat orheienilor şi le voi servi lor!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul de Orhei, Ilan Şor, condamnat de prima instanţă la şapte ani şi jumătate de închisoare pentru de spălare de bani şi escrocherie în proporţii deosebit de mari, respinge informaţiile publicate de mai multe instituţii de presă de la Chişinău că ar fi decis să candideze pentru alegerile anticipate din Capitală.

„Nu pentru prima dată, în presă apare numele meu în calitate de posibil candidat la funcţia de primar general al Capitalei. Despre acest lucru mă roagă în cadrul întâlnirilor şi simplii chişinăuieni. Nu voi ascunde, sunt flatat de o asemenea încredere. Mai mult, ştiu foarte bine ce şi cum trebuie să fac pentru a îmbunătăţi situaţia Chişinăului şi a locuitorilor săi”, a scris Ilan Şor pe pagina sa de Facebook.

El susţine că nu va renunţa la şefia Orheiului pentru că are „responsabilităţi faţă de Orhei şi locuitorii acestui oraş!”

„Nu pot să renunţ la ei. Anume prin faptul că ţinem toate promisiunile făcute, până la ultima virgulă, ne şi deosebim de actuala clasa politică din Moldova!”, a afirmat primarul.

EL a precizat că, în acelaşi timp, „nu putem lăsa Chişinăul în situaţia dezastruoasă, în care se află astăzi”.

„Prin urmare, în această duminică, în cadrul Consiliului Politic al Partidului vom lua decizia dacă vom participa la alegerile locale şi, în cazul deciziei pozitive, vom desemna candidatul, inclusiv la funcţia de primar general al Capitalei”, a declarat Şor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite