Ion Ceban: În Primărie vom susţine doar proiectele legate de buget şi iniţiative sociale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali ai Partidului Socialiştilor din Consiliul municipal Chişinău vor susţine în continuare doar proiectele legate de buget şi iniţiative sociale. La fel, vor insista pe consultarea proiectelor de decizie cu societatea civilă. Despre aceasta a comunicat, la un briefing de presă, consilierul Ion Ceban, transmite IPN.

Potrivit datelor prezentate la briefing, pe parcursul anului fracţiunea PSRM a înaintat în CMC 114 iniţiative cu caracter social şi economic. A susţinut peste o mie de audienţe şi a primit peste 3,6 mii de petiţii de la cetăţeni.

Comentând rezultatele referendumului de revocare a primarului general, Ion Ceban a spus că Primăria a ajuns pe mâna Partidului Democrat, iar de asta se fac vinovaţi toţi cei care au chemat cetăţenii la boicotarea plebiscitului.

„Noi am încercat să fim maximum apolitici în această campanie. Am punctat doar părţile negative ale administrării proaste şi ce ar urma să fie dacă eventual eşuează referendumul”, a mai spus Ion Ceban.

Consilierul local a ţinut să reitereze că fracţiunea PSRM din CMC va continua să activeze în beneficiul locuitorilor municipiului Chişinău, indiferent preferinţele lor politice.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite