Maia Sandu: Candu se simte ameninţat, pentru că mai multe decizii ilegale au fost semnate de el şi nu de Plahotniuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, a încercat să explice motivul acuzaţiilor aduse de către Andrian Candu la adresa sa, conform cărora ea s-ar fi văzut în taină cu fostul comunist Grigore Petrenco, pentru a pune la punct anumite detalii vizavi de protestul din 14 mai. Potrivit Maiei Sandu, un astfel de comportament al speakerului Parlamentului este determinat de faptul că el s-ar simţi ameninţat.

„Eu cred că el se simte ameninţat, pentru că mai multă lume spune că cele mai ilegale decizii au fost semnate de către Candu, nu au fost semnate de către Plahotniuc, inclusiv cele care ţin de business-ul lui Plahotniuc. Omul are de ce să-i fie frică şi insistă foarte mult să rămână lucrurile aşa cum sunt, să rămână la putere, să se eschiveze de la răspundere, doar că asta nu-l va ajuta”, a menţionat Maia Sandu la emisiunea „În Profunzime” de la ProTV Chişinău.

Amintim că Andrian Candu a declarat că Maia Sandu s-ar fi întâlnit cu Grigore Petrenco şi chiar ar fi colectat bani de la acesta pentru protestul din 14 mai. Sandu a negat acuzaţiile, ba chiar a afirmat că îl va da în judecată pe Candu.

„Când minciuna întrece orice limită, nu are sens să te pui cu cei grei de cap şi groşi de obraz. Pe Candu îl dau în judecată. Vom avea grijă ca acest proces să aibă maximă rezonanţă pe plan intern şi extern. Singura modalitate de a opri minciuna este responsabilizarea”, sublinia Maia Sandu într-o postare pe Facebook.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite