Maia Sandu, despre cauzele eşecului Silviei Radu în alegeri: Oamenii nu şi-au dorit ca PD să vină şi în fruntea Primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lidera Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, consideră că Silvia Radu, candidatul independent la funcţia de primar de Chişinău, nu a ajuns în turul II de scrutin pentru că „oamenii pur şi simplu au înţeles jocul şi nu şi-au dorit ca Partidul Democrat (PD) să vină şi în fruntea Primăriei.

Maia Sandu consideră că „ar fi fost ciudat dacă (Silvia Radu) reuşea să ajungă în turul II, pentru că în Chişinău electoratul are acces la mai multe surse de informaţie credibile decât în alte localităţi”. 

„Aici electoratul este bine informat. Toată lumea ştia cum a fost adusă pe uşa din spate în Primărie Silvia Radu. Toată lumea ştie despre „marele” ei rezultate din activităţile precedente şi era clar al cui joc îl face, chiar dacă la acele şapte, sau nu ştiu câte televiziuni ale holdingului PDM, se prezenta în calitate de candidat independent”, a declarat preşedinta PAS luni, 21 mai, la emisiunea „Adevărul Live” de pe adevarul.ro.

Amitnim că fostul primar interimar al Capitalei Silvia Radu a obţinut 17,6% din voturile alegătorilor la scrutinul din 20 mai.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite