Maia Sandu: Dodon este controlat în proporţie de 60% de către Plahotniuc şi de 40% de către Putin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO protv.md
FOTO protv.md

Preşedintele PAS, Maia Sandu, consideră că Igor Dodon nu este liber în acţiunile sale şi că este controlat pe de o parte de către liderul PDM, Vlad Plahotniuc, în proporţie de 60 la sută, iar pe de altă parte şeful statului ar fi controlat de către Vladimir Piutin, în proporţie de 40 la sută.

Potrivit Maiei Sandu, din cauză că Igor Dodon ar fi controlat de către Vlad Plahotniuc, dar şi pe motiv că preşedintele nu este independent şi nu are nici curaj „nu poate să facă nimic şi nu vrea să facă nimic”.

„El este controlat, ţinut în frâu de către Plahotniuc din cauza dosarelor pe care le are şi actelor de corupţie despre care Plahotniuc cunoaşte. Dodon se dă în spectacol, o să mai povestească nişte lucruri la televizor, dar cu asta se încheie”, a declarat lidera PAS la emisiunea „Important” de la TVC21.

Maia Sandu a mai adăugat că Igor Dodon ar merita să fie demis din funcţie pentru că „nu a fost ales în mod legal şi liber” în calitate de preşedinte, dar şi pentru acţiunile care le-a întreprins în timpul mandatului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite