Pavel Filip îl acuză pe un fost ministru al Apărării că ar fi încercat să-l şantajeze: Cred că e corect ca opinia publică să cunoască FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Pavel Filip a publicat duminică, 24 septembrie, un mesaj privat ce l-ar fi primit pe Facebook de la ex-ministrul Apărării Valeriu Troenco. Fostul demnitar de stat ar fi încercat să-l avertizeze pe prim-ministru că dacă soţia sa îşi va pierde funcţia de inspector la Î.S. Registru, atunci el va ieşi la proteste alături de Andrei Năstase.

„Nu am făcut niciodată publice mesajele primite, dar atunci când ele capătă accente de şantaj sau ameninţare, le consider inacceptabile şi cred că e corect ca opinia publică să le cunoască. Am primit acest mesaj din partea domnului Valeriu Troenco, un fost înalt funcţionar al statului, de pe un profil care pare să-i aparţină”, a menţionat Pavel Filip pe pagina sa de Facebook.

Premierul afirmă că nu cunoaşte dacă soţia ex-ministrului lucrează la Registru sau dacă funcţia urmează să fie redusă: „Dacă îl vedeţi însă şi pe el devenit mare luptător pentru „dreptate” pe la opoziţia protestatară, să ştiţi ce-l mână în luptă”. 

Amintim că Valeriu Troenco a deţinut funcţia de ministru al Apărării din aprilie 2014 până în februarie 2015. Acesta a mai deţinut şi funcţia de viceministru al Justiţiei între 1999-2001.

image
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite