PDM susţine boicotarea referendumului pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO pdm.md
FOTO pdm.md

Partidul Democrat din Moldova consideră că cea mai potrivită soluţie pentru a bloca ajungerea Chişinăului în mâinile socialiştilor este boicotarea referendumului care va avea loc duminică, 19 noiembrie, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al PDM, deşi situaţia din capitală este una care impune schimbări majore, iar nemulţumirea cetăţenilor faţă de cum arată oraşul este total justificată, modul în care a fost iniţiat referendumul nu vizează în niciun fel interesul cetăţenilor.

„Aşa cum s-a observat şi în campania electorală pentru acest referendum, el a fost doar un prilej pentru socialişti să se promoveze electoral. De ani de zile PSRM blochează activitatea Consiliului municipal Chişinău din interese strict politice, atitudine care arată că acest partid nu a fost şi nu este interesat de ceea ce se întâmplă în oraş, dar este foarte interesat să-şi subordoneze politic Primăria”, se arată în comunicat.

Potrivit PDM, prin referendumul care va avea loc duminică, PSRM încearcă să întindă o capcană cetăţenilor din Chişinău şi partidelor de dreapta, şi să-i atragă pe toţi într-un joc politic în urma căruia socialiştii să pună mâna pe Primăria Chişinău.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite