Plahotniuc, în rol de premier. Liderul PD promite că drumurile din ţară vor fi reparate: S-ar putea să concediem unele persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, şi-a asumat pentru o clipă rolul de prim-ministru al Republicii Moldova şi promite drumuri mai bune în ţară. Cu toate că nu are nicio funcţie oficială în stat, democratul susţine că a „constatat că sunt bani de atâţia ani în acest domeniu, dar instituţiile nu au fost în stare să găsească soluţii ca să-i folosească pentru lucrări de construcţie sau reabilitare a drumurilor”.

Plahotniuc a declarat, în cadrul unui briefing de presă susţinut marţi, 12 septembrie, că urmează ca „Guvernul să vină cu o analiză în următoarele zile privind soluţiile care ar permite de a utiliza fondurile externe pe care le avem pentru drumuri şi de a începe rapid lucrările de reconstrucţie a drumurilor”. 

„În unele situaţii s-ar putea să fie nevoie de operat modificări legislative, în altele s-ar putea să fie nevoie de concediat anumite persoane care nu-şi fac treaba. Cert este că vom face tot ce este necesar pentru a mişca lucrurile în acest domeniu”, a precizat Vlad Plahotniuc. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite