Silvia Radu: Cine nu vrea să lucreze pleacă acasă. Nu este o declaraţie de război, dar una de mobilizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul interimar de Chişinău, Silvia Radu, i-a avertizat luni, 13 noiembrie, pe şefii de direcţii şi pe cei ai întreprinderilor municipale că trebuie să conlucreze toţi pentru interesul chişinăuienilor, indiferent de culoarea politică din care fac parte.

În cadrul şedinţei săptămânale a serviciilor Primăriei, Silvia Radu şi-a început discursul prin a critica situaţia din instituţie.

„Este exact aşa cum o văd şi cetăţenii din afară. Este o situaţia degringoladă, lipsită de organizare, foarte multe anomalii ce ţin de organigramă şi organizarea departamentelor, dar felul meu de a fi nu este de a mă plânge de o situaţie complicată pe care am găsit-o, nici nu-mi propun să caut vinovatul, mai ales că nu e vorba de o singură persoană. Scopul meu este să vedem ce facem mai departe, cum acţionăm mai rapid în câteva direcţii prioritare”, a declarat Silvia Radu.

Primarul a menţionat că, atâta timp cât durează interimatul său, indiferent cât va fi această perioadă, „fie lucrăm împreună mai serios, fie cine nu vrea să lucreze pleacă acasă şi lasă locul liber pentru oameni care vor să lucreze în interesul Capitalei”. 

„Nu mă interesează ce interese politice aveţi, nici ce carnete politice purtaţi în buzunar. Oamenii vor de la noi soluţii la problemele pe care le au şi nici de cum să facem politică în cadrul Primăriei. Nu este o declaraţie de război faţă de voi, ci una de mobilizare”, a subliniat Radu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite