Silvia Radu îi răspunde lui Valeriu Munteanu după ce acesta a sesizat Procuratura: Să le povestiţi despre hoţiile făcute de liberali la Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce candidatul PL la funcţia de primar de Chişinău, Valeriu Munteanu, a sesizat Procuratura Anticorupţie vineri, 13 aprilie, motivând că primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, ar fi trucat licitaţia de achiziţionare a covorului de flori, care a costat municipalitatea aproape 2 milioane de lei, primarul i-a răspuns liberalului tot cu acuzaţii.

„După zece ani în care chişinăuenii nu ştiau câte flori s-au cumpărat şi cu ce costuri, nu vedeau unde au fost plantate aceste flori şi dacă au fost măcar plantate undeva, după ce banii publici erau scurşi prin tot felul de scheme la oamenii liberalilor, acum, cei din PL, promovează minciuni electorale în spaţiul public”, a scris Silvia Radu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit ei, florile au fost achiziţionate legal. 

„Ele au fost puse iniţial sub forma unui covor într-o acţiune simbolică. Am dorit să avem oraşul mai frumos de sărbători, iar oamenii să vadă florile pe care noi le-am achziţionat. De marţi, toate florile vor fi plantate în parcurile capitalei, ca să înfrunusetăm oraşul”, a menţionat primarul interimar.

Aceasta i s-a adresat lui Valeriu Munteanu cu solicitarea ca să rămână la Procuratură.

„Le povestiţi despre toate hoţiile făcute de gaşca dvs liberală în aceşti ani la Primăria Chişinău, inclusiv despre cum se cheltuiau milioane pe flori şi cetăţenii Capitalei nu le vedeau niciodată în realitate, nu se puteau bucura de ele. Poate le spuneţi procurorilor şi unde sunt cei 100 de mii de copaci plantaţi, care apar în acte la Primărie, dar în realitate nu există, le vorbiţi şi despre miile de trandafiri care sunt doar pe acte, nu s-au mai plantat nicăieri, dar cetăţenii i-au plătit”, a adăugat Silvia Radu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite