Sezonul reparaţiilor în Chişinău? Silvia Radu: „Stradela de acces către căminele Academiei de Muzică şi Arte Plastice să fie asfaltată în maxim 2 zile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO via Facebook
FOTO via Facebook

Primarul interimar al Chişinăului, Silvia Radu, s-a deplasat joi, 11 ianuarie, în zona parcului de lângă Colegiul de Muzică „Ştefan Neaga” de pe strada Hristo Botev, pentru a vedea starea acestuia. În rezultat, Silvia Radu a dispus „începerea procesului de curăţenie, strângerea crengilor şi a gunoaielor din zonă”.

„Totodată, am convenit cu responsabilii din domeniu că stradela de acces către căminele Academiei de Muzică şi Arte Plastice să fie asfaltată în maxim 2 zile, până sâmbătă”, a declarat primarul interimar pe pagina sa de Facebook.

Potrivit ei, sunt multe astfel de locuri în Chişinău, unde Primăria trebuie să intervină. 

„Vom încerca să ajungem peste tot, să reparăm, să facem curat, astfel încât cetăţenii să simtă că trăiesc într-un oraş care se schimbă zi de zi”, a încheiat Radu.

Amintim că Silvia Radu a dispus miercuri, 10 ianuarie, să fie reparată trecerea subterană de pe Viaductul Centru – Botanica, din preajma Centrului Comercial „Shopping MallDova” şi cea de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. 

Despre starea deplorabilă a pasajului subteran pietonal şeful administraţiei municipale ar fi fost sesizată de către mai mulţi locuitori ai Capitalei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite