Socialiştii, despre iniţiativa lui Ghimpu de a-l suspenda din funcţie pe Dodon: „Sunt măsuri epuizate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO socialistii.md
FOTO socialistii.md

Depuatul PSRM Vlad Bătrîncea a comentat iniţiativa liberalilor de a-l suspenda din funcţie pe Igor Dodon şi de a iniţia un referendum de demitere a şefului statului. Potrivit lui, ideea respectivă este una ridicolă, iar Mihai Ghimpu „este epuizat ca politician”.

„Domnul Ghimpu acum are ca sarcină să păstreze cumva partidul pe arena politică. Dânsul visează că o să treacă în următoarea legislatură, însă vă putem spune şi noi foarte sigur, dar o arată şi sondajele că domnul Ghimpu şi PL nu vor mai fi în viitorul Parlament. Domnul Ghimpu în criză de idei nu mai ştie ce să inventeze”, a subliniat Bătrîncea într-un briefing de presă.

Deputatul consideră că „este normal atunci când preşedintele este susţinut de 60% şi este un Ghimpu cu jumătate de procent, el trebuie să-l atace pe preşedinte cu scopul de a obţine nişte voturi”.

„Considerăm că sunt măsuri epuizate. Domnul Ghimpu este epuizat ca politician şi trebuie să răspundă pentru ceea ce a comis”, a conchis socialistul.

Preşedintele PL, Mihai Ghimpu, a anunţat joi, 21 septembrie, că a propus Parlamentului un proiect de hotărâre de suspendare din funcţia de şef de stat a lui Igor Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite