Valeriu Munteanu: „Domnule Plahotniuc, a cui responsabilitatea a fost că a câştigat Igor Dodon la prezidenţiale?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

Candidatul PL pentru funcţia de primar de Chişinău, Valeriu Munteanu, i-a sugerat liderului PDM, Vlad Plahotniuc, că responsabilitatea pentru câştigul lui Igor Dodon la prezidenţiale este pe umerii democraţilor. Afirmaţia liberalului vine în contextul acuzaţiilor lansate de către Plahotniuc la adresa partidelor de opoziţie că ele se vor face vinovate de o eventuală victorie a socialiştilor în alegerile din Capitală, dacă refuzul dialogul cu PDM.

„Vladimir Plahotniuc vine iarăşi cu daruri otrăvite. Se declară adeptul taberei democrate şi proeuropene aşa cum s-a declarat susţinătorul Maiei Sandu la prezidenţiale. Adică trişează din nou, ca un cartofor adevărat ce este”, a spus Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Liberalul i-a comunicat lui Vlad Plahotniuc că acesta trebuie să-şi asume faptul că Igor Dodon a ajuns preşedinte datorită democraţilor.

„De câştigarea alegerilor la Chişinău, ne ocupăm noi, partidele europene, democrate şi proromâneşti. Şi vom câştiga. Adică, voi, Binomul, veţi pierde. Aşa cum veţi pierde şi în toamnă!”, a încheiat Munteanu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite