Vitalia Pavlicenco: Forţele proromâneşti şi proeuropene trebuie să facă bloc comun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vitalia Pavlicenco sursa unknown

În Republica Moldova nu se va schimba nimic dacă forţele proromâneşti unioniste şi cele proeuropene nu vor face un bloc comun care să opună rezistenţă Partidului Socialiştilor şi Partidului Democrat, a declarat preşedintele Partidului Naţional Liberal, Vitalia Pavlicenco, în cadrul emisiunii „Important” de la TVC21, transmite IPN.

Vitalia Pavlicenco declară că formaţiunea pe care o conduce are câteva formule pe care le examinează ca eventuale la alegerile parlamentare din anul 2018. „Una dintre ele este cu cine dintre partidele pro-unioniste şi pro-europene va dori să mergem împreună cu un candidat comun ca să nu fie în aceeaşi circumscripţie mai mulţi candidaţi pentru că în acest caz va câştiga candidatul socialiştilor sau al democraţilor”, spune preşedinta PNL.

Potrivit ei, o altă variantă este crearea unui bloc doar cu partidele unioniste doritoare şi o a treia posibilitate este un bloc cu partidele care nu neapărat sunt unioniste, aşa cum a fost în alegerile prezidenţiale.

Vitalia Pavlicenco susţine că intenţionează să organizeze o masă rotundă în toamna anului curent şi să invite întreaga opoziţie extraparlamentară la discuţii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite