Vlad Bătrîncea: Andrian Candu a uzurpat Parlamentul. Este o bătaie de joc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fracţiunea Socialiştilor a părăsit şedinţa specială a Parlamentului de joi, 21 septembrie, fiind nemulţumiţi de modul de desfăşurare a acesteia, dar şi de faptul că urmau să fie revotate nouă proiecte de lege întoarse în Legislativ de către Igor Dodon, fără posibilitatea de a oferi cuvântul reprezentanţilor şefului statului.

„Domnul Candu încă o dată, abuziv, a împiedicat buna desfăşurare a acestei proceduri. Aţi văzut că noi în loc să ascultăm astăzi şi să punem întrebări reprezentantului preşedintelui Republicii Moldova, noi am văzut la tribuna centrală pe preşedinţii comisiilor de profil. Considerăm că este o bătaie de joc nu doar faţă de preşedintele Republicii Moldova, dar şi de deputaţii din Parlament, care au venit pregăţiţi şi au vrut să expună argumente de ce este periculos ceea ce propun ei în ştiinţă, în ceea ce propun ei cu ANRE”, a declarat Vlad Bătrîncea întru-un briefing de presă.

Deputatul socialist a mai adăugat că Parlamentul este unul nefuncţional, iar majoritatea parlamentară are interese meschine. 

„Această majoritate parlamentară nu mai reprezintă demult interesul cetăţeanului. Oamenii nu au votat aceste personaje care decid pentru tot Parlamentul şi toată ţara”, a menţionat parlamentarul.

PSRM pledează în continuare pentru alegeri parlamentare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite