Vladimir Voronin: Plahotniuc s-a format singur, nimeni nu l-a ajutat. Acum mulţi se hrănesc din mâna lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Fostul preşedinte al Republicii Moldova, comunistul Vladimir Voronin, neagă acuzaţiile potrivit cărora el ar fi fost cel care l-a ajutat pe Vlad Plahotniuc să aibă succes în afaceri, dar şi să intre în politică. Pe de altă parte, liderul comuniştilor are doar cuvinte de laudă la adresa democratului, afirmând că acesta s-a format de unul singur, ajungând un om de afaceri prosper.

„Eu la fel urmăresc cine şi ce face în politică, cine şi ce face în afaceri. Să nu credeţi că doar voi, jurnaliştii, puteţi analiza totul. Eu văd că acest om (Vlad Plahotniuc) s-a format singur şi singur s-a dezvoltat, fără ajutorul cuiva. Deopotrivă, din mâna lui s-au hrănit mulţi, iar acum încă şi mai mulţi”, a declarat Vladimir Voronin la emisiunea „Peatniţa”, de la RTR-Moldova.

Preşedintele PCRM a spus că regretă că nu a avut o întrevedere ca între preşedinţi de partide cu Vlad Plahotniuc, de când ultimul a preluat conducerea PDM.

„Este o idee bună, dacă ei nu propun (o întrevedere) poate să le propun eu”, a menţionat Voronin.

De asemenea, Vladimir Voronin a subliniat că Plahotniuc ar putea deveni un prim-ministru bun, însă comuniştii nu-l vor vota, din cauză că democraţii ar fi cumpărat mai mulţi deputaţi de la ei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite