Şedinţă operativă la sediul Primăriei Capitalei: Bucureştiul, pregătit pentru ploi şi ninsori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Având în vedere avertizările emise de meteorologi care anunţă scăderea temperaturilor, precum şi creşterea cantităţilor de precipitaţii în Capitala, primarul general, Sorin Oprescu, a convocat, ieri, o sedinţă operativă în cadrul căreia s-au stabilit principalele măsuri pentru aceasta perioadă.

„Pe timpul noptii, temperaturile au început să scadă, fiind înregistrate şi valori negative. Având în vedere  avertizările meteorologilor privind precipitaţiile abundente, trebuie ca pe parcursul nopţii să interveniţi, atunci când vremea o impune, cu material antiderapant în pante, rampe şi în zona podurilor. De asemenea, solicit Apa Nova să aibă pregătite autocurăţitoarele pentru a acţiona în cazul în care se vor înregistra acumulări de apă în zona pasajelor sau în zonele cu risc“, a precizat Sorin Oprescu.

În condiţiile în care vor exista acumulări de apă în pasajele rutiere sau pe marile bulevarde, primarul general a cerut Poliţiei Locale să intervină pentru devierea traficului, astfel încât intervenţiile să fie finalizate în cel mai scurt timp.

În această iarnă, 529 de utilaje de deszapezire sunt pregătite să intervină, peste 2.000 de operatori manuali şi peste 34 de mii de tone de material antiderapant vor acţiona pe străzile Bucureştiului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite