A murit locotenentul lui Nuţu Cămătaru. Lumea interlopă din Capitală se află în doliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai de încredere prieteni ai lui Nuţu Cămătaru, Daniel Chiraş, a murit săptămâna trecută în oraşul Marbella, din Spania, la vârsta de 30 de ani. Pe pagina acestuia de Facebook, prietenii i-au scris numeroase mesaje de condoleanţe, relatează Spynews.

Daniel Chiraş, locotenentul lui Nuţu Cămătaru, a murit săptămâna trecută, pe 3 august, în Spania. Potrivit unor informaţii, tânărul, un pasionat de motociclete şi culturism, ar fi suferit o criză cardiacă.

„Ce rău îmi pare... Rămas bun, leule... Viaţa, de multe ori, e nedreaptă...”, „A plecat de lângă noi... Dumnezeu l-a vrut sus”, „Era un om deosebit şi un mare caracter. Tututor ne pare rău că a plecat aşa repede dintre noi” sunt doar câteva dintre mesajele de pe pagina de Facebook a lui Daniel Chiraş.

image

FOTO Facebook 

Cunoscut ca bodyguard dar ca şi unul dintre cei mai de încredere prieteni ai lui Nuţu, bărbatul a publicat ultima oară pe Facebook un anunţ referitor la un motor – „Suzuki Hazabusa – de vânzare”. 

Chiraş Gigi Daniel fusese condamnat în 2016 la 6 ani de închisoare pentru infracţiuni săvârşite cu violenţă şi aştepta o condamnare definitivă în celebrul Dosar al Clanurilor, instrumentat de DIICOT.

El făcea parte din grupări infracţionale organizate specializate în şantaj, cămătărie, tentativă de omor calificat şi omor deosebit de grav, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală fără drept.

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite