Accident într-o staţie RATB: şase oameni au fost răniţi, doi în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident rutier s-a produs în urmă cu puţin timp în Capitală. O femeie a pierdut controlul volanului şi a lovit în plin şase pietoni care se aflau într-o staţie de autobuz, pe Calea Văcăreşti. Doi dintre pietoni au fost grav răniţi, unul dintre ei e în comă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Bagdasar Arseni, din sectorul 4 al Capitalei, Florin Bica, bărbatul de 39 de ani a fost adus în comă în unitatea medicală, starea sa fiind foarte gravă.

El are un traumatism cranio-cerebral grav şi contuzii pulmonare, fiind intubat şi ventilat mecanic, internat în Secţia de Terapie Intensivă, a mai precizat purtătorul de cuvânt al spitalului.

Bărbatul aflat în comă a fost dus la Spitalul Bagdasar Arseni, iar cealaltă victimă, la Spitalul Sfântul Ioan, cu o fractură la picior, conform Digi24.

Şoferiţa venea dinspre Piaţa Sudului şi circula pe linia de tramvai şi a pierdut controlul maşinii. Autoturismul a intrat pe trotuar, a dărâmat un copac şi a intrat în staţia de autobuz, după care s-a răsturnat.

„Am circulat cam cum se circulă duminica în Bucureşti”, drumul fiind destul de liber, a declarat femeia care a pierdut controlul volanului. Apoi s-a răzgândit şi a afirmat că avea doar 50 km/h. 

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite