Cuţitarul care a tăiat un bărbat într-o staţie RATB din Capitală a fost prins. Un al doilea suspect este în continuare căutat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
politist

Principalul suspect în cazul agresiunii produse sâmbătă într-un autobuz al liniei RATB 178 din Bucureşti, unde un bărbat a fost tăiat la o mână cu un cutter, a fost prins în cursul serii, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei.

UPDATE 21:20  Bărbatul suspect are 41 de ani.

"La acest moment se desfăşoară activităţi procedurale", au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

În incident a mai fost implicat un alt bărbat, care este căutat în continuare.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Secţia 21 Poliţie.

Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, când un bărbat a fost tăiat la o mână cu un cutter, de către doi bărbaţi cu care se certase într-un autobuz al liniei 178.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, printr-un apel la 112 a fost anunţat un conflict izbucnit între trei bărbaţi într-un autobuz şi care s-a încheiat într-o staţie din sectorul 6, după ce au coborât din mijlocul de transport. La coborâre, unul din cei trei l-a lovit peste mână cu un cutter pe cel cu care se certase în autobuz. Victima a primit îngrijiri la faţa locului, ulterior fiind transportată la Spitalul Universitar. 

Conflictul ar fi izbucnit după ce victima le-ar fi reproşat celor doi agresori că deranjează cu undiţele pe care le aveau cu ei în autobuz.

***

Un bărbat a ajuns la spital, sâmbătă, după ce a fost tăiat la o mână cu o armă albă de către un alt bărbat cu care se certase într-un autobuz al liniei 178 din Capitală, incidentul având loc la coborârea din mijlocul de transport, în staţie. Agresorul şi un alt bărbat implicat şi el în scandal sunt căutaţi de către poliţişti.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, printr-un apel la 112 a fost anunţat un conflict izbucnit între trei bărbaţi într-un autobuz şi care s-a încheiat într-o staţie din sectorul 6, după ce au coborât din mijlocul de transport.

La coborâre, unul din cei trei l-a lovit peste mână cu un cuter pe cel cu care se certase în autobuz. Victima a primit îngrijiri la faţa locului, ulterior fiind transportată la spital.

La acest moment, ceilalţi doi bărbaţi implicaţi în conflict sunt căutaţi pe baza elementelor furnizate de persoanele care au observat incidentul, iar cercetările în acest caz sunt continuate de Secţia 21 Poliţie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite