Buşoi: Sediul PNL Sector 1, executat în contul unor datorii din campanie ale filialei centrale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Cosmin Iftode
FOTO Cosmin Iftode

Sediul PNL Sector 1 din Bulevardul Nicolae Bălcescu va fi scos la licitaţie pentru suma de 2.416.217 lei din cauza unor datorii neachitate ale partidului către furnizori din campania electorală, a declarat, vineri, preşedintele PNL Sector 1, Cristian Buşoi.

''PNL are, la nivel central, nişte datorii faţă de nişte furnizori din campaniile electorale, care au făcut demersuri legale, au obţinut hotărâri judecătoreşti ca să execute patrimoniul PNL. Sediul acela este, cred, singurul sediu care se află în proprietatea PNL Bucureşti şi este executat în contul unor datorii ale filialei centrale, nu ale Organizaţiei Sector 1 Bucureşti'', a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristian Buşoi.
Sediul PNL Sector 1 va fi scos la licitaţie în data de 18 februarie pentru suma de 2.416.217 lei, potrivit site-ului Societăţii de Executori Judecătoreşti Dobra, Cosoreanu&Asociaţii.

O treime dintre liberalii care au participat la şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL din 26 ianuarie nu şi-au achitat cotizaţia, aceştia pierzându-şi dreptul de vot, printre rău-platnici figurând, potrivit unor surse, Anca Boagiu şi Ludovic Orban, dar şi organizaţia condusă de Cristian Buşoi.

"Nu ştiu exact care este suma datorată, cert este că banii nu au putut fi plătiţi în aceste săptămâni pentru că am înţeles de la SG că orice contribuţie de la filiale poate fi poprită de unul dintre creditori. Nu au comunicat cât avem de plată. (...) În ceea ce priveşte filiala Sector 1, vom fi la la zi în momentul în care ni se vor comunica de la Secretariatul General că putem plăti şi restanţele şi cotizaţia fără riscul de a fi poprite de către creditori'', declara la sfârşitul lunii ianuarie, pentru MEDIAFAX, prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite