Ce este în neregulă la imaginea postată de Ministerul Afacerilor Interne. Fotografia a stârnit dezbateri aprinse pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotografia de mai sus a fost postată pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne pentru a mediatiza regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere la Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” în anul 2018.

Administratorii paginii de Facebook oficiale a Ministerului Afacerilor Interne au postat o fotografie în care mai mulţi tineri în uniforme apar destinşi consultând informaţii pe monitorul unui calculator.

Postarea este însoţită de un mesaj care vizează mediatizarea regulamentului privind admiterea la Academia de Poliţie din Bucureşti în sesiunile din 2018.

Utilizatori de Facebook au distribuit postarea reclamând că din fotografie lipseşte tastatura şi le-au cerut administratorilor contului să îndrepte ceea ce ei consideră a fi o greşeală.

La o analiză mai atentă a imaginii se poate observa însă că nici celelalte calculatoare din sală nu au ataşate tastaturi. Unii comentatori se arată convinşi că monitoarele din sala de curs a Academiei de Poliţiei unde a avut loc şedinţa foto funcţionează pe principiul touch-screen.

Pe de altă parte, tinerii din fotografie sunt îmbrăcaţi în uniforme, ceea ce indică faptul că sunt deja studenţi ai Academiei de Poliţie. Postura în care apar, consultând veseli oferta de admitere la aceeaşi instituţie, ar putea fi interpretată drept nepotrivită.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite